.

.

New
LIMAOLLY 4 Komada List Kosu Češljevi Zlata, Srebra Devojke Žene ukrase za Kosu Svadbeni Ostavlja Headpiece za Zabavu Datum Venčanja.

LIMAOLLY 4 Komada List Kosu Češljevi Zlata, Srebra Devojke Žene ukrase za Kosu Svadbeni Ostavlja Headpiece za Zabavu

KM 7.19

Pristupačnost
Na skladištu

【Paket Uključena】ćete dobiti 4 komada kosu češalj uključujući 2pcs zlatnu kosu češalj i 2pcs silver kosu češalj, mogu zamijeniti koristi u svakodnevnom životu ili podijelim s tvojom obitelji i prijateljima. 【Kvalitet Materijal】List Kosu Češalj su napravljeni od kvaliteta metalne legure meku površinu, sa dobro urađeno, udobno za nosi, trajnih, to će učiniti da izgledaš ljepše i izuzetne. 【Veličine】 Dužina : 3.5 cm(90mm), Širina : 2 cm(51mm jahića, veličine je pogodan za žene i djevojčice, može i da se popravi na kosu dobro. 【Prijavu】Ove list oblik kose češalj su super za mnoge prilike, poput Zabavu, Venčanje, Datum, Napolju Aktivnosti, fotografije i tako dalje.Oblik kose češalj su elegantne i trodimenzionalni, ovo je savršeno kao poklon za tvoju mamu, sestre ili ljubavnika na Božić, Valentinovo, Majke Dan, Godišnjica Dana ili Rođendan, oni će biti tako iznenađenje primiti je tako šarmantan headpiece. 【Lako Iskoristi】 Samo treba ubacite kosu češalj u kosi, i onda možeš stil svoje frizura, to će ostati čvrsto na glavu bez lako otpadaju.LIMAOLLY 4 Komada List Kosu Češljevi Zlata, Srebra Devojke Žene ukrase za Kosu Svadbeni Ostavlja Headpiece za Zabavu Datum Venčanja.Specifikacija : Boje : Srebra i zlata Materijal : metalne legure Veličine : Dužina : 3.5 cm(90mm), Širina : 2 cm(51mm jahića, kao na slikama.Upotreba : Dekoraciju, nakit "uradi sam", dodatke.Kvantitet : 4 komada, dovoljno količinu za tvoj dnevnik treba Karakteristike 1) Sjajno za popravio na kosu. 2) Kao dar za nekoga Neodoljiv dar : možeš prijaviti ovo List Kosu Češljevi da napravi drugačiji frizura, to će učiniti da izgledaš ljepše i izuzetne.Kao poklon, tvoja porodica ili prijatelji će biti srećan da dobiti ovu kosu češljevi na Božić, Rođendan, dan zaljubljenih i tako dalje.

Parametri proizvoda

Colors:
Silver and gold
Material:
alloy metal
Size:
Length
Usage:
Decoration, jewelry DIY, accessories.
Quantity:
4 pieces, enough quantity for your daily need
Features :
1) Great for fixed on the hair. :
2) As a unique gift for someone :
Adorable gift:
You can apply these Leaf Hair Combs to create different hairdo, it will make you look more beautiful and exquisite. As a gift, your friends or family will be happy to receive this hair combs on Christmas, Birthday, valentine's day and so on. :
Newbie

Slična roba