.

.

New
GZZUOWEI Poli Mailers Više Boje i Veličinama 100 Pack Isporuka Koverte Vodootporne Isporuka Vreće za majice/traperice/marame/tekstil (Žuto 6×9)

GZZUOWEI Poli Mailers Više Boje i Veličinama 100 Pack Isporuka Koverte Vodootporne Isporuka Vreće za majice/traperice/marame/tekstil

KM 5.17

Pristupačnost
Na skladištu

【Dimenziju】3 broja : 6"×9",9"×12",10"×13", 100 pc-je. 10 BOJE za tebe da biraš.Lagan dizajn isporuka torbe mogu smanjiti cijenu transporta proizvoda. 【Vodootporne】Ovo poli mailers su Samo-ljepilo za lako pakovanje sa zastitnim-očito, osigurajte zatvaranje.Pritisak osetljiv ljepilo pruža visok snagu, trajnih zatvaranje to je voda i prljavštine otporna. 【Zaštitu】Je poli mailers su bijele vanjski površinu, crna unutrašnje obloge, to čini površinu svjetlo siva boja ne svijetle white.Iz Poštanske Torbe koristi od providna materijala zgodno za zaštitim tvoju privatnost sa profesionalni izgled.Pored toga su vrlo oprostiti od čudno u obliku sadržaj, i to je lako da dodaš malo novca, kao novine ili mjehurićima, za dodatnu zaštitu. 【Koristiti】kovertu mailers su vrlo korisno za meke stvari, tako majice, ćebad, salova, ili drugih ne lomljivo stvari.Ne balon u ovoj mailers, i nije pogodan za krhka proizvode kao naočale, mobilne telefone, itd. 【Službe 】mi Smo iz fabrike direktne prodaje sa korporacijska kultura stvaranje vrednosti i kvalitetne proizvode za mušterije.Molim vas da kontaktirate nas ako imate bilo pomoći sa naše proizvode.GZZUOWEI Poli Mailers Više Boje i Veličinama 100/200 Pack Isporuka Koverte Vodootporne Isporuka Vreće za majice/traperice/marame/tekstil Smo proizvođač da integrira razvoju proizvoda, proizvodnja i prodaje, i posvećena za pružanje e-trgovine mušterija s visokog kvaliteta i dobru cijenu pakovanje proizvoda.Glavni proizvodi su poli mailers torbe, balon kovertu torbe, trake, tkanje torbe, itd.Običaj je logo na raspolaganju.Ako imate bilo kakvih pitanja kad kupuješ, samo kontaktirajte nas.

Parametri proizvoda

Newbie

Slična roba