.

.

New
CDQYA Veliki Kapacitet Vodootporne kantu Pametan Kući Električni Kante za Smeće Touchless Kuhinji kantu sa Poklopac,Mokar i Suho Razdvajanje (Boja : B)

CDQYA Veliki Kapacitet Vodootporne kantu Pametan Kući Električni Kante za Smeće Touchless Kuhinji kantu sa Poklopac,Mokar

KM 20.48

Pristupačnost
Na skladištu

Velicina : znači 9,4 u(Ne)×je 7,4 u(P)×na 12,2 u(H), 12 L veliki kapacitet, veliko otvaranje dizajn, zgodno za bacaju smeće.Ova kanta za smeće je moderan, moderan dizajn to izgleda odlično u kuhinji ili ured i odgovara li ukras.U strojarnici dizajn kombinacijom naprijed i strana mogu biti stavljeni nigdje u porodici da upoznam treba različitih scenarija. 100% bez kontakta!Poklopac može biti otvoren za val/koljeno gasove.držite zatvorenog svježi zrak i napraviti kući zdraviji.Slim i compact kante za smeće može biti upotrebljeno u uskom uglove, i mrtav uglove, može biti upotrebljeno efektivno.Velicina : znači 9,4 u(Ne)×je 7,4 u(P)×na 12,2 u(H), 12 L veliki kapacitet, veliko otvaranje dizajn, zgodno za bacaju smeće.Ova kanta za smeće je moderan, moderan dizajn to izgleda odlično u kuhinji ili ured i odgovara li ukras.U strojarnici dizajn kombinacijom naprijed i strana mogu biti stavljeni nigdje u porodici da upoznam treba različitih scenarija.100% bez kontakta!Poklopac može biti otvoren za val/koljeno gasove.držite zatvorenog svježi zrak i napraviti kući zdraviji.Slim i compact kante za smeće može biti upotrebljeno u uskom uglove, i mrtav uglove, može biti upotrebljeno efektivno.Ime : Vodootporne Pametan Smeće Can Material : nerđajućeg čelika+PPProduct kapacitet : 40 L / naknadu od 10,5 gallons Scope primjene : uredu, dnevnu sobu, kuhinju, i sl.Paket uključuje : 1*smeće can The kantu za smeće je stvarno elegantno i lijepa.Preporučujemo koristeći ovu kantu za smeće u kancelariji, kupatila, soba, itd.Moćna kuhinji kantu za smeće.napomena : 1. Molim potvrdi veličinu i boja prije kupovine.2. Postoje i druge stvari osim kantu za smeće u proizvod sliku.3. Veličina je mjeri ručno.Ovo je možda u redu, ovo je normalno, pogledajte stvarne veličine, hvala ti.5. Zbog razlike u osvjetljenje i ekran, boju proizvod možda malo drugačiji od sliku, molim te, shvati.6. Ako pronađeš li bilo kakvih problema sa naše proizvode, molim vas da kontaktirate nas putem kontakt e-mail.Mi će riješiti problem, što je prije moguće.7. Hvala vam na poseti našoj radnji, klik da nam uđu u prodavaonicu, ima više proizvoda da biraš.Ako imate kakvih pitanja o proizvod, molim vas, pozovite me, mi ćemo vas kontaktirati u roku 24 sata i da ti dam zadovoljavajući odgovor.

Parametri proizvoda

Newbie

Slična roba