.

.

New
Amire Mineralnu Balon Masku. 30 Koriste Po Kontejneru. Kiseonikom Pročišćavanje Masku da Stegnuti Pore, Ukloniti Crnaca, a, Možda Kožu. Takođe Poznat i kao Šampanjac Firming Maske.

Amire Mineralnu Balon Masku. 30 Koriste Po Kontejneru. Kiseonikom Pročišćavanje Masku da Stegnuti Pore, Ukloniti Crnaca,

KM 11.24

Pristupačnost
Na skladištu

Sadržaj OSVJEŽAVAJUĆE MASKU TO NJEŽNO HRANI TVOJU KOŽU, da TE ostavim SA MLADALAČKI IZGLED – Ovo šampanjac balon masku oživljava kožu pomoću energije protiv starenja jedinjenja tri superfoods poznat kao OVAJ BERRY, ACAI BERRY, i RESVERATOL.Sada idi dolje, da naučiš više o nevjerojatno skincare nekretnine jedno od ovih super hrana. Sadržaj PRIMETIO GLATKO & SVETLE KOŽE, POSLE SAMO JEDNOG KORISTITI Ovo sa kisikom balon masku OBASJAVA i IZJEDNACI kože, dok ti daje veoma traženi SJAJ.To će ostaviti posledice na koži osjeca cool i odmorno!. Sadržaj JEDINSTVENA sa kisikom FORMULU PODRŽAVA KOLAGENA I PROTEINE što je REZULTIRALO ČVRŠČE KOŽU – ovo jedinstvena živahni masku stvara vrtoglavo osjećaj kao spojeva posao sa kisikom da duboko očistiti i stegnuti tvoje pore, ukloniti crnaca, i piti tvoje kože.Ovo vrtoglavo osjećaj daje ova maska ŠAMPANJAC BALON MASKU ime. Sadržaj, MOŽDA ČAK I TVOJE KOŽE DO OTARASITI ZAGAĐENJE NA svojoj KOŽI – Kisik, pomaže ti zaliječi kožu povećanjem opticaju.Kao što smo godina, i mi smo naravno da imam pad u opticaju, kiseonik koji čini.Ovo povećanje u opticaju mogu ti kolagena proizvodnje za pumpu i skakanje kožu.Ovo je izazvalo balon masku od Amire će se probuditi kožu i da je nahrani sa moćan besplatno-radikalne bori sastojke. ★PONOSNO NAPRAVIO u SAD-U, NE PARABENS, OKRUTNOST BESPLATNO, A NIJE TESTIRAN NA ŽIVOTINJAMA – Svaki od ovih balon maske su smislio, pun, pakuje, i zapečaćen naš profesionalni i ovjerena laboratoriju na Floridi.

Parametri proizvoda

Newbie

Slična roba