.

.

New
Prilagodljiva Dužinu Masku Karticu za Djecu Žena i Muškaraca,Zgodno Sigurnost Masku Nosioca i Vješalicu, Lako se, Ugodno Oko Vrata Masku Kraja, Uho Pritisak Olakšanje (5 Multi Boje)

Prilagodljiva Dužinu Masku Karticu za Djecu Žena i Muškaraca,Zgodno Sigurnost Masku Nosioca i Vješalicu, Lako se, Ugodno

KM 4.49

Pristupačnost
Na skladištu

【Visokog Kvaliteta】 Napravio visokog kvaliteta polyamides materijala, koji je lagan i trajna.To je savršeno za vrata aktivnosti kao izlete, biciklizam i raftingu itd. 【Pri ruci i Zgodno】 Držiš masku čist i u blizini kad nema potrebe da ga koristim, kao što i pričam na telefon, jede nešto, itd.Riješiti problem skidam lice zaklon i ne znam gde da je stavim.Stavi ih na sve puta. 【Lako Iskoristi】Klip mali hooks da elastična bendove za tvoju masku.Kao držač čaša, samo je sklizni preko glave i nosi ga kao ogrlica.Štaviše, to će također radi sa svojim postojeće uho saver ili traka za kosu.Zastitila usi od čvrsto masku konopac. 【Odgovara za Sve】dužina nosilac remen je 12 centimetara i podesivim, tako je ugodno da obučem za najviše veličina glave i vrata.Molim te, stavi na karticu kao i sliku pokazao. 【Nakon prodaju Službe】Ako imaš kakvih pitanja ili prijedloge na ovaj proizvod, slobodno e-mail nas.Moramo odgovoriti u roku od 24 sata.

Parametri proizvoda

Newbie

Slična roba