.

.

New
YAODHAOD Tuš Nogu Četkom Mat, Tuš Masažer za Stopala Četkom sa Non Skliznuti lonce - Čisti, Masaže Stopala Bez Savijanje, Unaprijediti Nogu Opticaju & Smanjuje Nogu Bol(Normalna, Green)

YAODHAOD Tuš Nogu Četkom Mat, Tuš Masažer za Stopala Četkom sa Non Skliznuti lonce - Čisti, Masaže Stopala Bez Savijanje,

KM 8.24

Pristupačnost
Na skladištu

Nema Potrebe Da se sagneš : Sa tušem nogu oštećenja, ti više ne treba da se sagneš ili pokušaj da održim ravnotežu kada čišćenje tvoje noge.Samo pokret napred i nazad na četki i nogama će biti čisto.Stopalo Briga Čistiji : tušem nogu četkom usvojili jedinstven dual-sve dizajn.Stotine oprati dlake su fleksibilniji je i blaže.U četkom mogu eksfolijacija i čist suhu kožu i žuljeve, osim uklanjanje atletsko stopalo, zbog kojih je tvoj noge zdrava i glatko.Masaža stopala : Na masažu stopala mat mogu da ti izmasiram stopala dok opuštajuće tvog bola u nogama i oslobadja umor posle posla dan.Masaža stopala će ubrzati dotok krvi i cirkulaciju u nogama.Možeš uživati u nogu spa u udobnom i opuštajuće način u kući kad god hoćeš.Adsorbed Na Podu : ne skliznuti lonce držati sigurno da vaš tuš sprat. 98 jaka lonce mogu lako pridaje i ostaje u mjesto, pravim blok do sve slabe tačke i masažu koliko teško ili laka kao da bi ti se sviđa.Najbolji Poklon koji : Su četkom je pogodan za ljude u bilo koje doba, posebno za artritis, hip/koljeno/bol u leđima, sportiste, trudnoću, stare, povrede i više.Tušem nogu četkom je najbolji način da se reši taj problem.Opis proizvoda 1.Neki možda naći masažer za tuš mat škakljiv i možda treba da se navikneš. 2.Naš jedinstvena nogu oprati dlake su fleksibilna i savij pažljivo.U dlake pružamo duboko i detaljno čistim stopala, a u između prstiju dok mi masira umoran stvarno noge. 3.Kreće nogama napred i nazad preko dlake ne samo čisti svoje noge ali također poboljšava opticaju i protok krvi u noge.Bolje protok krvi cirkulaciju u nogama dovodi do povećanja sveukupno pa biti i bolje zdravstveno. 4.Gljivice voli vlažnih mjesta kao noge.Ako su čisti, oni nece biti tako poželjno za gljivice.Za najbolji rezultati oprati i ribaš koljenice dvaput dnevno da uklonim mrtvo kožu i drži noge i prste čist kao moguće. 5.Studije pokazuju da masaža stopala pomaže da znatno smanjiti bol izazvana stopala fasitisa 6.Sisaljku šalica tušem mat najbolje radi na meku površinu za razliku pločice ili textured pod tuš. 7.Drugačija vrsta sapunice stvaraju različiti iznosi sapun sapunica. 8.Ovo mat je mašina pere, spusti suv posle čišćenja.Materijal : ABS Proizvod Dimenzije : 11.8*9.6*1.5 cm Paket Sadržaj : 1* nogu četkom.

Parametri proizvoda

Newbie

Slična roba